Hrvatska teniserka zna da uživa

Donna Vekić priredila šou na bazenu, pa zapjevala hit Vesne Pisarović

Edmir Škorić

Nakon što je u sezoni 2023. oduševila na nekoliko turnira, hrvatska teniserka Donna Vekić (27 godina) priredila je show u bazenu.

Donna Vekić je s hrvatskom reprezentacijom osvojila turnir u Monterreyu (Meksiko), na takmičenju Hopman Cup, ali i igrala finale u Berlinu. Dakle, Donna ima sve razloge za slavlje.

22. igračica svijeta uživala je proteklih dana u zasluženom odmoru, a na društvenim mrežama podijelila je nekoliko snimaka dok se opuštala na bazenu.

Imala je potrebu da razbije monotoniju i hrabro skoči u vodu da se rashladi, a sve je popratila sa simpatičnim povikom kada je već izronila.

Nakon što je objavila video ronjenja u bazen, Vekić se vratila s još jednom sočnom snimkom koju je dijelila sa svojim fanovima.

Uživala je u suncu dok je pjevala stari hit njene omiljene pjevačice Vesne Pisarović.

S obzirom na to kako je igrala i kakvu je sezonu imala, zaslužila je da sada jedan period u potpunosti uživa i da se potpuno odmori od tenisa i sportskih aktivnosti.

No, odmor će za Hrvaticu brzo završiti, budući da već za dva dana nastupa na turniru u Montrealu. Njena prva rivalka bit će 50. igračica svijeta, Jasmine Paolini iz Italije.

Posljednji nastup lijepa Donna imala je krajem jula, kada je u Hamburgu poražena od Australke Storm Hunter. Bilo je to na početku turnira, ali tamo je ionako stigla umorna jer je prije toga osvojila Hofmann Cup sa svojom reprezentacijom.