Prepoznao pozitivnu priču

Elvir Rahimić postao sportski ambasador bh. kluba

Samir Mlaćo

Sportska priča iz Olova svakako je pozitivna strana bh. nogometa.

NK Stupčanica je kvalitetnim, predanim i organizovanim radom stigao do Prve lige FBiH, te pobrala brojne simpatije.

Sve je u Olovu na visokom nivou, uređuje se infrastruktura na stadionu Danac, sam klub napreduje iz dana u dan u svim segmentima, što su mnogi prepoznali.

Tako je danas potvrđeno da je nekada proslavljeni bh. reprezentativac Elvir Rahimić, danas trener u stručnom štabu A reprezentacije naše zemlje, sportski ambasador kluba iz Olova.

"Iznimna nam je čast i veliko zadovoljstvo objaviti da je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Elvir Rahimić, postao dio našeg kolektiva, potpisavši ugovor za sportskog ambasadora NK Stupčanica. Elvir je tako zadužen za saradnju i uspostavljanje veza kluba sa ekipama u zemlji i inostranstvu, tj. ambasador naše Stupčanice u Evropi.

Također je koordinator i savjetnik za razvoj mladih, isto tako zadužen za skauting. Elvire, dobro nam došao i hvala ti što si prihvatio biti dio našeg kolektiva", stoji u objavi NK Stupčanica.

Rahimić uživa veliki ugled u svijetu nogometa, iza sebe ima bogatu igračku karijeru i sigurno može puno pomoći federalnom prvoligašu u svakom pogledu.

I sam je prepoznao pozitivnu priču koju pravi ovaj klub, te tako postao dio iste.

Stupčanica je u prva dva kola nove sezone Prve lige FBiH osvojila četiri boda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prvo je remizirala sa Čelikom (1:1), a jučer u Tomislavgradu sa minimalnih 1:0 savladala HNK Tomislav.

U Olovu imaju razloga za zadovoljstvo, a naredne nedjelje će ugostiti NK Bratstvo pred sigurno ispunjenim tribinama stadiona Danac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.