Nevjerovatno da sami nisu uočili grešku

Platili ga 103 miliona eura, a svijet se "ibreti" kad su vidjeli šta mu piše na mjestu u svlačionici

Endin Čaušević

Jude Bellingham ovog ljeta stigao je u Real Madrid iz Borussije Dortmund i trebalo mu je tek nekoliko utakmica da pokaže da je kraljevski klub dobio fantastično pojačanje. Blistao je i u subotu protiv Getafea i nakon meča u svlačionici je pričao o atmosferi na stadionu, ali su svi vidjeli kakvu grešku je klub napravio na njegovom mjestu u svlačionici.

Kraljevi su za vikend uz dosta muke na Santiago Bernebeu nakon prekreta pobijedili Getafe sa 2:1, a ponovo je junak ovog tima bio Jude Bellingham koji je u petoj minuti sudijske nadoknade zabio pogodak za pobjedu.

Bellingham je na kraju prošle sezone odlučio da je vrijeme da napravi iskorak u karijeri nakon što je imao nekoliko dobrih sezona u Dortmundu, a kada mu je Real Madrid pokucao na vrata više nije bilo dileme.

Real je za 103 miliona eura doveo Bellinghama i ispostavilo se da je Florentino Perez napravio najbolji mogući način.

Bellingham je već na startu sezone pokazao da će biti fantastično pojačanje jer je na četiri utakmice u La Ligi ovaj veznjak zabio čak pet golova i upisao jednu asistenciju što je zaista impresivno.

Englez nakon meča protiv Getafea nije krio koliko je oduševljen atmosferom na tek renoviranom Bernabeu i priznao je da nikada ranije nije igrao na stadionu gdje je publika toliko glasna.

"Ovo je stadion gdje je publika daleko najglasnija, ovo nikada u ranije nisam doživio", rekao je Bellingham nakon utakmice kada je kamera u svlačionici snimala njegovu reakciju nakon pobjede protiv Getafea.

Međutim, sve to palo je u drugi plan kada su fanovi vidjeli kakvu grešku je klub napravio na Bellinghemovom mjestu u svlačionici.

Naime, oni su pogriješili njegovo prezime i umjesto Bellingham na mjestu u svlačionici mladog engleskog veznjaka piše "Bellimgham", te je nakon toga krenula lavina komentara na društvenim mrežama jer nikome nije jasno kako niko u klubu nije shvatio da su napravili grešku.

Sigurno je da će u Real Madridu reagovati nakon što je ovaj video postao viralan, te će promijeniti pogrešno slovu u prezimenu mladog veznjaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U klubu imaju vremena da iskoriste reprezentativnu pauzu kako bi popravili grešku koja je postala glavna tema prethodnih dana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.