Novi gol za Slogu

Željezničar u bezizlaznoj situaciji u Doboju

Midhat Šljivak

Sloga Meridian od 68. minute vodi s 2:0 protiv Željezničara. Drugi gol je postigao Dejan Vidić.

Željezničar je pred novim porazom u Premijer ligi. Na nešto više od 20 minuta prije kraja sarajevski Plave imaju dva gola zaostatka protiv Sloge Meridian u Doboju.

U 68. minuti Sloga je iskoristila jednu u nizu šansi. Jović ubacuje iz kornera, a Dejan Vidić postiže pogodak za 2:0 pored uspavane odbrane Željezničara.

Teška situacija za Plave koji se  ne mogu previše nadati bodovima u Doboju, posebno kada se vidi kako igraju danas.

Treba svakako napomenuti da je tim Nermina Bašića odigrao katastrofalno prvo poluvrijeme i da je prednost domaćih mogla biti i veća osim 1:0. Vodeći gol je zabio Toni Jović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači gostiju pokušali su probuditi svoje fudbalere na poluvremenu. Održali su im kraće predavanje, no ništa se nije promijenilo na terenu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.