Sumnjiva pozicija

Da li je Musić oštetio GOŠK za penal?

Midhat Šljivak

GOŠK nakon prvih 45. minuta gubi s 2:0 od Borca iz Banja Luke, a ponovo je u jednom meču Premijer lige BiH viđen jedan sporan detalj. Mnogi su uvjereni da je GOŠK oštećen za penal.

Sudija Admir Musić iz Sarajeva dijeli pravdu na meču GOŠK-a i Borca u Gabeli, a po mišljenju mnogih ljubitelja fudbala ovaj kontroverzni sudija je propustio dosuditi penal za domaće u 36. minuti meča.

Nižić je oboren u kaznenom prostoru gostiju, čula se pištaljka sudije Musića i svi su pomislili da je dosuđen penal za domaći tim.

Međutim, Musić je pokazao da je igrač GOŠK-a simulirao prekršaj i pokazao mu je žuti karton.

Pogledajte ovu sumnjivu situaciju OVDJE i prosudite sami da li je sudija Musić oštetio GOŠK za penal...

Borac je na otvaranju drugog poluvremena preko Jove Lukića postigao i treći pogodak i vjerovatno je završio svu priču oko pobjednika u ovom susretu...

Ekipe su počele duel u ovim sastavima:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

GOŠK: Vasilj, Čoko, Šuta, Skorup, Nižić, Musulin, Radenović, Mihaljević, Obšivač, Mandić, Gogić.

BORAC: Mijatović, Ćelić, Jurilj, Grahovac, Herera, Lukić, Krvžić, Terzić, Šušić, Nišić, Hrelja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.