O ovome će se dugo pričati

Šok i beznađe na licima svih u Barceloni: Niko ne može da vjeruje kakav gol za pobjedu je poništen!

Eldar Ganibegović

Barcelona je večeras remizirala kod Granade. Sigurno neće biti zadovoljni gosti iz Katalonije, naročito nakon poništenog pogotka u sudijskoj nadoknadi vremena.

Na stadionu Nuevo Los Carmenes večeras su se u okviru 9. kola španske Primere sastali Granada i Barcelona. Na kraju je rezultat glasio 2:2.

Domaći tim poveo je već u prvoj minuti preko Zaragoze. Isti igrač je u 29. minuti duplirao prednost tima iz Andaluzije.

Gol nade za Barcelonu je u smiraj prvog poluvremena postigao Yamal, da bi stvari na početak u 86. minuti vratio Sergi Roberto.

Minut nakon toga je Zaragoza imao šansu za hat-trick i pogodio stativu gola Ter Stegena, a onda šok i nevjerica za goste u nadoknadi vremena.

Joao Felix je postigao gol glavom, ali je on poništen zbog ofsajda. Portugalac nije bio u ofsajdu, ali jeste Ferran Torres.

Po mišljenju sudaca, Torres je direktno uticao na igru i zbog toga je pogodak poništen. Mnogi ne dijele njihovo mišljenje i o ovom poništenom golu će se dugo pričati.

O čemu se ustvari radi pogledajte klikom OVDJE. Zaista diskutabilno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon ove utakmice Barcelona je treća s 21 bodom, tri manje od vodećeg Reala i bodom manje od Girone. Granada je pretposljednja sa šest bodova.

U desetom kolu, nakon reprezentativne pauze, Barcelone dočekuje Athletic Bilbao, dok će Granada u goste u Pamplonu kod Osasune.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.