Oglasio se na Instagramu

Džanan Musa "zapalio" navijače Sarajeva nakon rapsodije protiv Željezničara!

Eldar Ganibegović

Sarajevo je večeras savladalo Željezničar u vječitom derbiju. Nakon utakmice se oglasio bh. košarkaš Džanan Musa i dodatno "zapalio" navijače Sarajeva.

U okviru 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Sarajevo je na Koševu rezultatom 3:0 savladalo Željezničar.

Do vodsta je domaći tim došao preko Hasića u 26. minuti, da bi isti igrač u nadoknadi prvog djiela asistirao Oliveiri za 2:0.

Željezničaru je gol poništen u nadoknadi meča, da bi samo minut nakon toga Čataković postavio konačan rezultat.

Sarajevo je tako po prvi put došlo do pobjede od tri gola razlike u vječitom derbiju nakon 2019. godine.

Jasno, u transu su navijači Sarajeva bili nakon utakmice, te su zajedno sa svojim ljubimcima proslavili pobjedu protiv ljutog rivala.

Dodatno ih je u trans bacila objava bh. košarkaša i člana Real Madrida, Džanana Muse. Na Instagram story je objavio fotografiju s rezultetom, označio FK Sarajevo uz samo dvije i to vrlo jasne riječi: "Ljubavi moja." 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ranije danas Real Madrid je kao gost u 4. kolu ACB lige sa 74:93 savladao Basquet Gironu, a upravo je Musa bio najbolji kod Kraljeva s 14 poena, dva skoka i tri asistencije.

Nakon utakmice je uživao i u igri i rezultatu svog voljenog Sarajeva, čiji je veliki navijač.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.