Brazilac se oglasio na Instagramu

Renan Oliveira snimio i objavio šta se dešava kada izađe na balkon svog stana u Sarajevu

Endin Čaušević

Brazilski napadač Renan Oliveira početkom ove godine stigao je u Sarajevo i pokazao se kao veliko pojačanje. Pobrao je odmah simpatije navijača bordo kluba svojim golovima, a kakav status ima najbolje je pokazao videou kojeg je objavio danas na Instagramu.

Renan je od dolaska u Sarajevo za klub s Koševa odigrao 26 utakmica i uspio je postići čak 16 golova i upisati šest asistencija, te nije ni čudo što je postao za kratko vrijeme ljubimac navijača bordo kluba.

Sarajevo je za vikend slavilo u velikom gradskom derbiju protiv Željezničara sa 3:0, a upravo je Renan bio jedan od strijelaca na ovoj utakmici.

Također, Brazilac je dosta aktivan i na društvenim mrežama, a to se posebno odnosi na period kada je reprezentativna pauza i ima nešto više vremena za Instagram.

Napadač Sarajeva našao se danas u centru pažnje jer je objavio sjajan video na toj društvenoj mreži koji je najbolje pokazao kakav status Renana ima kod navijača bordo kluba.

Inače, ovaj 26-godišnjak živi na Šipu, odnosno u blizini stadiona Koševo, a kako izgleda njemu jedan običan izlazak na balkon stana u kojem živi najbolje je pokazao video kojeg je on objavio na storyju.

Kada je izašao na balkon djeca koja su se igrala ispred zgrade su ga ugledala, a onda su počeli u glas da skandiraju "Renan Oliveira".

Brazilac je odlučio sve to da snimi i objavi na Instagramu, a video koji je objavio oduševio je bh. javnost i navijače Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije dolaska u redove Sarajeva brazilski napadač igrao je još za Sao Bernardo, Zlate Moravce, Mostu, San Gwann, PFC Lviv, Gil Vicente, Kolos Kovalivka i Žalgiris.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.