FOTO: E. Čaušević

Sjajna atmosfera

Na tribine stadiona u Konjicu ne može više ni igla pasti

Haris Zilić

U 13 sati počinje duel 11. kola Premijer lige Bosne i Hercgeovine između Igmana i Sarajeva, a atmosfera na stadionu u Konjicu je sjajna čemu svjedoče slike prije početka utakmice.

Tribina je ispunjena skoro do psoljednjeg mjesta, a još neki gledatelji ulaze tako da uskoro na glavnu tribinu stadiona u Konjicu neće moći pasti ni igla.

Veliki interes vlada za ovaj duel, a oba tima imaju imeprativ pozitivnog rezultata, tako da možemo očekivati veliku fudbalsku borbu.

U ovom susretu i gosti će imati podršku svojih navijača.

Popularne Horde zla stigle su u Konjic da bodre svoju ekipu. Na stadion su ušli prije samog početka utakmice što svakako raduje, tako da će i gostujuća tribina biti ispunjena.

Kiša koja je lagano padala, trenutno je prestala u Konjicu pa će i to biti još jedan od preduslova za dobar fudbal.

Domaćini su teren spremili i izgleda sjajno, tako da je sve spremno za sjajno nedjeljno fudbalsko popodne u Konjicu.

Ekipe igraju u sastavima:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK IGMAN KONJIC: Ćeman, Bešagić, Hebibović, Bodul, Čubrilo, Sipović, Đorić, Dupovac, Denković, Pirić, Ramić.

FK SARAJEVO: Rogić, Renan, Hasić, Julardžija, Beganović, Radović, Soldo, Avramovski, Anđušić, Đuričković, Buljubašić.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.