Mulalić i Rožman otkrili karte: Raduju i slike terena sa stadiona u Konjicu
FOTO: E. Čaušević

Utakmica počinje u 13 sati

Mulalić i Rožman otkrili karte: Raduju i slike terena sa stadiona u Konjicu

Haris Zilić

U Konjicu nedjeljni program 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine otvaraju FK Igman i FK Sarajevo i možemo očekivati uzbudljivu fudbalsku predstavu.

Igman je serijom rezultata stigao do donjeg dijela tebele, bilo je promjena na klupi i vjeruju da mogu krenuti u pozitvan niz.

Edis Mulalić je novo ime na klupi Igmana, debitovao je porazom na Pecari od Širokog, ali sigurno danas želi pozitivan rezultat protiv Sarajeva kao i njegov cijeli tim.

To će biti težak zadatak jer se Bordo momci nalaze u odličnoj formi, a trener Rožman je često naglašavao da idu iz utakmice u utakmicu.

U Sarajevu će sigurno i danas imati jedan cilj, a to su tri nova boda kako bi ostali u borbi za vrh tabele zajedno sa Borcem i Zrinjskim koji svoj derbi igraju večeras u Banja Luci.

Vrijeme u Konjicu je oblačno na momente i kišovito što bi mogao biti manji problem za oba tima, ali ono što raduje je vrlo dobar teren kojeg su domaćini spremili što možete vidjeti u našoj fotogaleriji sa početka teksta.

Oglasi

Na stadionu će atmosfera biti odlična, a treneri Mullaić i Rožman odabrali su početne postave za današnji susret.

FK IGMAN KONJIC: Ćeman, Bešagić, Hebibović, Bodul, Čubrilo, Sipović, Đorić, Dupovac, Denković, Pirić, Ramić.

FK SARAJEVO: Rogić, Renan, Hasić, Julardžija, Beganović, Radović, Soldo, Avramovski, Anđušić, Đuričković, Buljubašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Glavni sudija današnje utakmice Mirza Kazlagić iz Cazina, pomoćnici su Sreten Udovičić iz Prijedora i Amer Macić iz Mostara.

Četvrti arbitar na današnjem susret u Konjicu koji počinje u 13 sati je Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amaru
Igra najveci klub u drzavi, ajmo pratite svi velikana
2 2
Kakaks
Eki sudije ...lakrdije
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti