Koljić 'zapalio' stadion, nastala je prava ludnica

Petev se mučio u derbiju, a onda u vatru gurnuo Bosanca: 90 minuta, pogodak i ludo slavlje

Samir Mlaćo

Patila se rumunska Craiova koju sa klupe odnedavno predvodi nekadašnji bh. selektor Ivaylo Petev večeras u derbiju protiv Cluja, a onda džoker sa klupe spašava Bugarina.

Naravno, on je Bosanac. Elvir Koljić je u proteklom periodu imao mnogo problema sa povredama, ali nije se predavao.

Uporan je bio i vraćao se na teren, a sada je šansu dobio u 55. minuti umjesto Markovića i iskoristio je na najbolji način.

Nakon jednog odbijanca lopta dolazi do Koljića koji je siguran i stadion je eksplodirao.

Koljić je potvrdio golgeterske sposobnosti, šutirao uz stativu i gostugjući golman nije imao šanse. Domaći navijači su počeli sa slavljem, a Koljić je čak i skinuo dres.

"Kakav momenat za Craiovu, kakav momenat za Koljića", govorio je rumunski komentator.

Pogledak pogledajte u video prilogu.

Craiova je ovom pobjedom ostala na trećem mjestu sa istim brojem bodova kao i Cluj, a lider je FCSB koji ima 37.

Sigurno itekako važna tri boda za Craiovu, te će donijeti osmijeh na lice Petevu, ali i njegovim pomoćnicima koji su iz naše zemlje.

Kada je Koljić u pitanju, ovo mu je prvi pogodak ove sezone u osam utakmica. Imao je mnogo problema sa povredama, pa će mu i ovaj meč dobro značiti za samopouzdanje.

Zbog toga i jeste 'poludio' nakon pogotka, te burno proslavio pogodak, ali i svakako zbog pobjede svog tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.