Bez dlake na jeziku

Dama (43) koja je ulovila Realovog neopjevanog junaka: "Hoću seks po cijeli dan, samo na to mislim"

Admin Čaušević

Prije nekoliko godina je poremetila koncepciju u svlačionici Real Madrida, tačnije u košarkaškoj sekciji Kraljevskog kluba nakon što je počela izlaziti sa fizioterapeutom prve ekipe. Danas je single i osjeća veliku želju za seksom, barem se tako predstavlja u javnosti. 

Danas 43-godišnja Kira Miro je poznata španska glumica, a 2019. godine je bila u vezi sa tada 15-ak godina mlađim fizioterapeutom Samuelom Castillom.

Ta veza sa Mirom je u to vrijeme izazvalo dosta pažnje u španskim medijima pogotovo nakon što je glumica postala redovan gost na mečevima košarkaškog kluba Reala.

Castillo je i dalje fizioterapeut u Realu, dok je Miro morala krenuti svojim putem te je nakon veze sa 15-ak godina mlađim odlučila biti sa znatno starijim Salvom Reinom, sada je ponovo slobodna.

Miro iz vremena dok je bila u vezi sa Realovim fizioterapeutom

Ona je u utorak gostovala u jednoj emisiji gdje je govorila o svojim seksualnim aktivnostima te je očekivano izazvala veliku pažnju.

Jedno od pitanja se odnosilo na to koliko puta je imala seks u posljednjih mjesec. Iznenadila je odgovorom kazavši da je teško sve prebrojati.

"Brojim li? Dosta puta. Je*e mi se po cijeli dan. Mislim na seks po cijeli dan. Gledam čovjeka u publici i mislim kako imam s njim seks", kazala je ona.

Inače, Miro je gostovala u emisiji pod nazivom La Resistancea i obično kada joj god opadne popularnost pojavi se u showu kako bi privukla pažnju.

Tako je bilo i prije dvije godine, ali tada je odlučila da ne govori o seksu i novcu pošto je bila u vezi sa Realovim fizioterapeutom.

Miro je jedna od poznatijih španskih glumica, a posljednju ulogu imala je komediji Alfa mužjaci. Uskoro se očekuje početak snimanja druge sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.