Musa na ulasku u "pakao"

Real gostuje u Beogradu

Musa na ulasku u "pakao"

Haris Zilić

U 15. kolu košarkaške Eurolige, Crvena zvezda večeras u Beogradu dočekuje Real Madrid, a navijači domaćeg tima su spremni da naprave ludnicu i paklenu atmosferu ove sezone sjajnom Realu.

Aktuelni prvaci Evrope stigli su pred dvoranu, a među prvim iz autobusa izašao je naš Džanan Musa koji se odmah zaputio prema svlačionici.

I Musi je jasno kakva "paklena" atmosfera vlada u Beogradu bilo da igrate protiv Crvene zvezde ili Partizana.

Naš košarkaš je to dobro osjetio i prethodne sezone, tako da večeras možemo očekivati dobru košarkašku predstavu u sigurni smo prepunoj Štark Areni.

Ekipe u ovaj duel ulaze u dosta raziličitim raspoloženjima.

Oglasi

Real Madrid briljira i u novoj sezoni i trenutno su lideri Eurolige s omjerom 13-1, čak tri pobjede više imaju od drugoplasirane Barcelone.

Crvena zvezda je bliže donjem dijelu tabele i trenutno su na 14. poziciji s omjerom 5-9.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Beogradski tim igra toplo-hladno ove sezone, a glavni cilj je na kraju plasman u play-off.

Da bi se približili pozicijama koje vode u play-off, Crvena zvezda mora uhvatiti seriju pobjeda, a eventualni trijumf protiv Reala bio bi ogroman bonus.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kakanj
Naprijed Musa je.im mater
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi