Oprostio od Lokomotive

Bivši Željovac napravio zanimljiv transfer: "Veliko iznenađenje za mene, i za vas"

Samir Mlaćo

Bivši član Širokog Brijega i Željezničar Ivan Milićević napustio je Hrvatsku. Miličević je napustio Lokomotivu gdje je pružao veoma kvalitetne partije, te se skrasio u Grčkoj.

Potpisao je za grčki A.E. Kifisi, član Super lige.

Oprostio se od svog sada već bivšeg kluba, a navijači Lokomotive su razočarani što su izgubili kvalitetnog nogometaša.

"Veliko iznenađenje za mene, a vjerujem i za sve Vas. Transfer se dogodio iznenada i drago mi je što su se klubovi uspjeli dogovoriti što je najbolje za mene. Želim se zahvaliti Lokomotivi, svim ljudima koji čine ovaj klub! Hvala Vam na poštovanju i podršci svih ovih pet i pol godina.

Bilo je uspona i padova, posudbi, vraćanja, dobrih i loših rezultata , ali samo tako napornim radom i ustrajnošču se može napraviti stepenica više. Mojim dečkima hvala jer su uvijek bili pravi prijatelji i suigrači. Želim Vam uspješnu ovu i svaku sljedeću sezonu i znam da će tako i biti, jer Lokomotiva je klub s velikim ambicijama", naveo je sam nogometaš u izjavu za stranicu Lokomotive.

Zanimljivo da je Miličević u Lokomotivi proveo čak šest godina i klub mu se emotivno zahvalio.

"Našem Ivanu ovom prilikom želimo zahvaliti na svemu što je dao NK Lokomotivi u proteklih nepunih 6 godina".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ovaj klub se vratio iz FK Željezničar gdje je bio član u veoma turbulentnom period za Plave sa Grbavice. Jedan period karijere proveo je i u Širokom Brijegu, a sada će napraviti prvi transfer u inostranstvo.

Bio je i mladi reprezentativac naše zemlje te upisao tri nastupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.