Širokobriježani po bod(ove) u Mostar

Nakon uspješno odigrane serije utakmice protiv Sarajeva momčad Ive Ištuka očekuje hercegovački derbi u Mostaru protiv Zrinjskog.

Širokobriježani su u samo 7 dana odigrali tri utakmice protiv Sarajeva i u sve tri su bili uspješniji. U dvije utakmice četvrtfinala Kupa BiH Široki je prošao s ukupnih 3:2 (na Koševu 2:2, na Pecari 1:0), te je slavio u prvenstvenoj utakmici rezultatom 2:1 i tako ostao u gornjem domu ljestvice.

Momčad s Pecare će svakako do kraja pokušati nastaviti seriju dobrih rezultata te se s time još više učvrstiti u vrhu, što je najavio i trener Ivo Ištuk nakon posljednje utakmice sa Sarajevom u srijedu.

"Sada nam do kraja polusezone predstoje još dvije utakmice, derbi u Mostaru u idućem koolu te ona na Pecari protiv Budućnosti u posljednjem kolu. Mi iz ove dvije utakmice želimo svih 6 bodova, ali bit će jako teško, pogotovo ako teren bude ovako težak jer ova serija sa Sarajevom je bila jako iscrpljujuća.", rekao je Ištuk.


Hercegovački derbi između Zrinjskog i Širokog igra se danas Pod Bijelim brijegom sa početkom u 17 sati uz izravan prijenos na BHT1 televiziji.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.