Domagoj Pavičić novi član Dinama iz Bukurešta.

Hrvati u Rumuniji

Dijete i bivši trener GNK Dinamo se sastali u drugom timu - Cilj je spasiti velikana ogromne sramote · Zvanično

Eldar Ganibegović

Dva bivša člana GNK Dinamo Zagreb sastali su se u redovima imenjaka tima s Maksimira. Cilj je samo spasiti velikana od ispadanja.

Hrvatski stručnjak Željko Kopić nedavno je preuzeo Dinamo iz Bukurešta. Startao je s dva poraza, a onda slavio u dvije utakmice što bi moglo biti naznaka boljih rezultata u drugoj polusezoni.

Pogled na tabelu rumunske Lige 1 za navijače Dinama je katastrofalan. Tim je preposljenji sa 16 bodova iz 21 utakmice i sa samo 13 postignutih golova, što je tragično za 18-strukog prvaka Rumunije.

Prava mala hrvatska kolonija je u ovom klubu. Naime, pored trenera i Christiana Ilića koji je do sada bio tu, pridružio se još jedan fudbaler.

Domagoj Pavičić u Dinamu

Dinamo iz Bukurešta zvanično je predstavio Domagoja Pavičića kao novog fudbalera svog tima. Ovaj veznjak dolazi iz grčkog Arisa u kojem je dobio tek 107 minuta ove sezone.

"Sretni smo što putem službenih komunikacijskih stranica kluba moćemo potvrditi transfer hrvatskog veznjaka Domagoja Pavičića u Dinamo Bukurešt.

Posljednji klub bio mu je u prvoj ligi u Grčkoj, u Arisu iz Soluna. Domagoj Pavičić (29 godina) je proizvod Akademije Dinama iz Zagreba.

Domagoj Pavičić je u karijeri igrao za Lokomotivu Zagreb, Dinamo Zagreb, Rijeku, Konyaspor i Aris  impresivnim rekordom, 4 titule prvaka sa zagrebačkim Dinamom i 4 Kupa Hrvatske, dva sa zagrebačkim Dinamom, dva sa Rijekom.

Domagoj Pavičić je za hrvatsku U21 reprezentaciju sakupio 8 nastupa i jedan gol, a kroz karijeru je bio pozvan u sve mlađe reprezentacije", objavio je Dinamo.

Zvaničan debi Pavičić bi mogao upisati već za tri dana kada u 22. kolu rumunske Lige 1 Dinamo gostuje kod Petrolula.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.