Navijači nezadovoljni

Psovke i uvrede odzvanjaju Koševom

Midhat Šljivak

FK Sarajevo danas je doživjelo hladan tuš na Koševu. Bordo tim je neočekivano poražen od Širokog Brijega s 3:1 uz veoma lošu igru.

Ekipa Simona Rožmana odigrala je očajan meč protiv Širokog Brijega. Nisu napravili gotovo ništa u većini utakmice, gosti s Pecare su iskoristili šanse i kući idu s tri boda.

Očekivano, nakon okončanja utakmice navijači Bordo tima iskazali su veliko nezadovoljstvo. Rožman i ekipa ispraćeni su s terena ogromnim zvižducima.

S tribina su navijači ispraćeni brojnim uvredama, a ispratio ih je kordon policije. Pogledajte snimak.

Poraz od Širokog svakako je veliki udarac za FK Sarajevo i nade o osvajanju šampionske titule polako padaju u vodu, a ovakva igra nijednog navijača tima s Koševa nikako ne zadovoljava.

Loše je Sarajevo izgledalo i u Tuzli protiv Slobode gdje su nakon penala prošli u četvrtfinale Kupa. Očigledno da na pripremama nisu uhvatili formu igrači ovog tima i već se na početku sezone debelo igraju sa živcima navijača.

FK Sarajevo nakon ovog poraza ostaje na 33 boda i četvrtoj poziciji. Široki je sada šesti s 25.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Bordo tim gostuje u Brgulama kod Zvijezde 09. Ovakvom igrom teško da mogu išta i protiv najslabijeg tima na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.