Haos na istočnoj tribini prilikom odlaska igrača Širokog Brijega u svlačionice

Zasuti petardama i udarima

Haos na istočnoj tribini prilikom odlaska igrača Širokog Brijega u svlačionice

Midhat Šljivak

FK Sarajevo je poraženo na Koševu od Širokog Brijega s 3:1, a nakon utakmice desile su se nemile scene.

Navijači Bordo tima nezadovoljni igrom svog tima odlučili su bijes iskaliti na gostima iz Širokog Brijega. Pri izlasku s terena s istočne tribine navijači domaćeg tima zasuli su ih petardama i pirotehničkim sredstvima, te uvredama s tribina.

Igrači gostiju s Pecare bježali su s terena. Policija je morala reagovati u ovom slučaju i nadamo se svakako da niko nije povrijeđen.

Scene su ovo kakve sasvim sigurno ne želimo gledati na bh. terenima, a Sarajevo će vjerovatno biti žestoko kažnjeno.

Pogledajte kako su s Koševa ispraćeni igrači NK Široki Brijeg.

Oglasi

Treba svakako napomenuti da su i domaći igrači s terena otišli u pratnji policije. Veliko je nezadovoljstvo istočne tribine i igrači i stručni štab su počaćeni žestokim uvredama.

Široki je danas potpuno nadigrao Bordo tim. Razlika je lako mogla biti i veća da su gosti iskoristili još nekoliko zicera koje su imali.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju nose tri boda s teškog gostovanja, ali svakako su ove scene s kraja utakmice ostavile veliku mrlju na dosta dobar meč koji se odigrao na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Tko gubi ima pravo da se ljuti, samo su se iskalili na pogrešnim igračima
12 0
maco12
Šta će jade umjesto da se iskale na onim svojim primadonama oni napadaju igrače Širokog zato što su ih se usudili pobjediti. Žalosno baš me zanimaju reakcije na bh portalima naklonjenim sarajevu. Još jedan dokaz multikulturalnosti kojom se hvalite da je bilo na Pecari već bi bili fašisti a vi ste samo iskompleksirani i multikulturni bravo.
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti