FOTO: FK Igman Konjic

Potpisao mladi Mešinović

Nakon visokog poraza u Mostaru: FK Igman predstavio novo pojačanje · Zvanično

Esmer Oštraković

Fudbaleri Igmana danas su u utakmici WWin lige Bosne i Hercegovine poraženi na gostovanju u Mostaru kod Zrinjskog. Konačan rezultat bio je 5:0 za domaći tim.

Nekoliko sati nakon utakmice koja je odigrana u Mostaru ekipa Igmana predstavila je novo pojačanje.

Radi se o Belminu Mešinoviću koji je svoj posljednji angažman imao u ekipu FK Tuzla City.

"Belmin Mešinović novi fudbaler FK Igman

Ovaj 21-godišnji krilni fudbaler u redove Igmana stiže kao slobodan igrač, a posljednji angažman imao je u FK Tuzla City.

Nekadašnji U-21 reprezentativac branit će crveno-bijele boje do ljeta 2024. godine", stoji u objavi Igmana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dolazak Mešinovića ne znači kraj za Igman kada je riječ o pojačanjima jer se očekuje još nekoliko dolazaka u toku naredne sedmice.

Igman je nakon poraza u Mostaru ostao na poziciji koja vodi u niži rang, ali ima isto bodova kao i Tuzla City koja je u sigurnoj zoni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.