Erling Haaland zabija kao lud, naročito kad je na terenu Kevin de Bruyne.

Sjajno sarađuju

Haaland tri gola, De Bruyne tri asistencije - Za sve to im je trebalo 37 minuta!

Eldar Ganibegović

Zahvaljujući sjajnoj saradnji Erlinga Haalanda i Kevina de Bruynea, Manchester City je na pragu plasmana u četvrtfinale FA Cupa.

U okviru osmine finala FA Cupa večeras se sastaju Luton i Manchester City, a nakon prvih 45 minuta rezultat je 1:3 za goste.

Sjajno igraju Haaland i De Bruyne. Norvežanin je postigao tri gola, dok je Belgijanac upisao sve tri asistencije. Sve to u razmaku od 37 minuta.

Igrala se treća minuta kada je City poveo. De Bruyne vraća povratnu, a Haaland zabija. Taj gol pogledajte ovdje

Drugi gol u 18. minuti. Ovaj put je to bila lopta u prostor De Bruynea, a Haaland to koristi što možete pogledati klikom ovdje

A ovdje pogledajte nešto slično u 40. minuti. Opet pas u prostor KDB-ja, a Haaland neumoljiv.

Luton je uspio da postigne gol nade u 45. minuti. Clark je pogodio na asistenciju Barkleyja.

Inače, u 39. minuti oba tima napravila su po izmjenu zbog povrede. Kod Lutona je Johnson zamijenio Bella, dok je Doku ušao umjesto Grealisha kod gostiju.

Trenutno je 70. minuta u toku na meču Bournemoutha i Leicestera. Rezultat je tamo 0:0.

A 0:0 je i na utakmici Blackburna i Newcastlea. Tamo je poluvrijeme.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.