Bh. muzička zvijezda, Haris Džinović, razvodi se od supruge nakon prevare.

"Prevareni suprug posljednji sazna"

Ne laže mjesec da je s drugim vidio - Supruga Harisa Džinovića varala s fudbalerom

Eldar Ganibegović

Proslavljeni bh. pjevač Haris Džinović razvodi se od supruge Meline. Razlog je prevara, a ispostavilo se da ga je supruga varala s poznatim (bivšim) fudbalerom.

Poslije 22 godine zajedničkog života i 10 godina braka pukla je veza Harisa i Meline Džinović koji su u procesu razvoda.

Stavili su tačku na svoj odnos, a ova je vijest zaista odjeknula kako Bosnom i Hercegovinom, tako i regionom.

Da svakoj sreći presudi neko treći pokazalo se i sada. Naime, 30 godina mlađa supruga prevarila je pjevača s bivšim fudbalerom.

Modna dizajnerka Melina Džinović je već izvjestan period u emotivnom odnosu sa jednim bivšim fudbalskim reprezentativcem, a sada uspješnim biznismenom koji ima unosne poslove u inostranstvu.

"Melina je već duže vrijeme u šemi sa jednim bivšim fudbalerom koji je ranije igrao u našoj reprezentaciji. On se sada bavi biznisom, i to u inostranstvu, gdje ima unosne poslove. Varala je Harisa i to traje već neki period, ali su sad odlučili da konačno stave tačku na brak, koji je ionako već bio na klimavim nogama. Haris je napustio porodičnu vilu, a Melina je tamo ostala sa djecom" otkrio je izvor za Republiku.

Nedavno je za hrvatske medije na tu temu govorio i sam Haris Džinović, no, čini se da njemu razvod i nije tako teško pao.

"Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna", rekao je pjevač i nastavio:

"Kažu ljudi da je razvod poslje smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom."

Džinović s Melinom ima dvoje djece. Ističe da je njima to teško palo:

"Inače bih sjedeo u kući, tugovao, ne bih pjevao, ne bih išao po koncertima, ne bih radio, ne bih se smijao… Djeca su poprilično velika, ali nije im to lako palo."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.