Slavlje gola za izjednačenje

Čataković je izjednačio

Penal na Koševu i 1:1, ali Marčetić donosi novo vodstvo Borcu

Penal na Koševu i to je 1:1, no Borac je za par minuta opet poveo, sada je 1:2.

Stvari na početak prvo vraća Hamza Čataković sa 11 metara i Sarajevo je u tom trenutku bilo u prednosti, bar psihološkoj. 

Bordo tim je žestoko krenuo u drugi dio meča, te se to isplatilo. Sudija Musa kontakt Herere i Mustafića je ocijenio za 11 metara, Čataković uzima loptu i sigurno pogađa.

Golman Borca se nije ni bacio.

Ipak, ubrzo je uslijedio novi šok za domaće. Mladi Marčetić je po drugi put pogodio i šokirao Koševo.

Podsjetimo, Borac je poveo upravo pogotkom Marčetića sjajnim pogotkom sa 18 metara.

Sada Sarajevo ima i desetoricu na terenu, jer je isključen Renan Olivera koji je tek ušao u igru. Oliveira je žestoko zakačio jednog igrača Borca i Musa mu je pokazao put u svlačionicu, ali i treneru golmana bordo kluba. Čule su se i razne psovke, te je veoma 'vruće' pored klupa.

Sastavi timova:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

FK Sarajevo: Rogić, Duraković, Buljubašić, Čataković, Kyeremeh, Hasić, Julardžija, Beganović, Soldo, Đuričković, Mustafić.

FK Borac: Milošević, Jokić, Ćelić, Herera, Vuković, Kvržić, Vranješ, Kulašin, Terzić, Nišić, Marčetić

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.