Aničić neće biti na raspolaganju Simonu Rožmanu

Kolo počinje susretom u Modriči, završava u Tuzli

Ko propušta 29. kolo Wwin lige: Problemi za Željezničar, Sarajevo, Igman, Zrinjski...

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib

Premijerligaši nastavljaju prvenstvo bez puno odmora. Već za vikend na programu su utakmice 29. kola i nema sumnje da će biti itekako uzbudljivo.

Derbi igraju Sarajevo i Velež, ali zanimljivo će sigurno biti i u duelu Posušja i Zrinjskog.

Kada su suspenzije zbog kartona u pitanju, treba istaći da kod Sarajeva pravo nastupa nema Marin Aničić, dok kod Veleža neće biti Giorgija Gulishavilija.

Kod Zrinjskog na gostovanju kod Posušja neće biti Marka Marića i Tarika Ramića, a kod Posušja još jednu utakmicu suspenzije ima odraditi kapiten Luka Lučić.

Željezničar u Gabelu putuje bez Semira Štilića i Marina Galića, a oslabljen je i GOŠK koji je u dobroj formi. Admir Adžem neće moći da računa na Vasiliju Radenovića.

Igman u ponedjeljak gostuje Tuzli City bez Mirka Oremuša i Marka Čubrila, dok će Zvijezda 09 na megdan Slogi bez Saše Tomanovića.

Raspored i termini 29. kola Wwin lige:

Subota:

FK Sloga Doboj - FK Zvijezda 09 (13:30)
NK GOŠK - FK Željezničar (16:00)

Nedjelja:

NK Široki Brijeg - FK Borac (13:00)
HŠK Posušje - HŠK Zrinjski (17:00)
FK Sarajevo - FK Velež (20:45)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ponedjeljak:

FK Tuzla City - FK Igman (16:30)

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.