Ibričić i Rosso danas na Poljudu (FOTO INDEX.HR)

Naš igrač predstavljen na Poljudu

Ibričić: Hajduk je spreman za titulu

Senijad Ibričić, naš fudbalski reprezentativac i Giovanni Rosso danas su predstavljeni kao pojačanja Hajduka na splitskom stadionu „Poljud“.

„Znam da sam u Hajduk došao zbog izričite želje trenera Vučevića, no, to na mene ne stavlja neki presing, već mi je samo dodatan motiv. Za mene je Hajduk svakako korak naprijed u karijeri i kad se pojavila ova opcija nisam dvojio ni trenutka, već sam stalno vršio pritisak na upravu Zagreba da me pusti", rekao je Ibričić na konferenciji za novinare, a piše Index.hr.

Ibričić je naveo i kako je Hajduk napravio odličan posao u prelaznom roku, te da sada splitski tim nije slabiji, kao u posljednjih nekoliko godina od Dinama.

"Hajduk se dosta pojačao u ovom prijelaznom roku, a kako je Dinamo izgubio svog najboljeg igrača, mislim da smo spremni za borbu za titulu do posljednjeg daha", istakao je Ibričić koji će nositi broj „10“ u dresu Hajduka.

"Znam da sam dobio desetku i znam koliko to breme stavlja na mene, ali da nisam mislio da sam sposoban za to, ne bi ni dolazio", kazao je Ibričić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti