Slave povratak u WWin ligu BiH

Igrači Slobode uz veliki hit Ane Bekute prave "lom" u kafani, Komazec se ne odvaja od trofeja

Esmer Oštraković

Nakon što je sudija Drago Tabak svirao kraj utakmice između Slobode i BFK Simm-Bau, uslijedilo je veliko slalvje Tuzlaka.

Nije im današnja utakmica igrala neku posebnu ulogu, ali našli su motiv i ostvarili su pobjedu od 3:1.

Još od prošlog vikenda igrači Slobode znali su da su se plasirali u WWin ligu Bosne i Hercegovine jer su slavili u gostima kod TOŠK-a i tako matematički osigurali titulu.

Sloboda je danas slavila sa 3:1, a već nakon prvog poluvremena imali su prednost od 2:0 nakon što su golove postigli Dilaver i Kalesić.

U drugom poluvremenu Vladić je smanjio na 2:1, ali samo minut kasnije Komazec je postavio konačan rezultat.

Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje igrača i navijača Slobode, te podizanje pehara namjenjenog prvaku Prve lige FBiH.

Nakon toga igrači Slobode slavlje su nastavili u obližnjoj kafani, koje će sigurno potrajati do ranih jutarnjih sati.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Djelić atmosfere možete pogledati OVDJE.

Naime, igrali Slobode na snimku iznad slave uz veliki hit Ane Bekute, a zanimljvio je da se od trofeja ne odvaja Nikola Komazec.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.