Foto: Adem Ćatić, fkz.ba

Dolazi na mjesto sportskog direktora

FK Željezničar sjajnom fotografijom potvrdio dolazak Elvira Rahimića

Eldar Ganibegović

FK Željezničar je sjajnom fotografijom objavljenom na društvenim mrežama potvrdio da u klub stiže Elvir Rahimić. 

Kako je SportSport prije nekoliko dana i najavio, novi član FK Željezničar postati će bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Elvir Rahimić.

General će postati novi sportski direktor velikana s Grbavice, a danas je FK Željezničar to i potvrdio, indirektno doduše.

Na Facebook stranici sarajevskog kluba osvanula je fotografija Elvira Rahimića kako gleda na stadion Grbavica.

U fokusu je sam stadion, no kako Rahimić ima karakterističnu frizuru nije ga teško prepoznati.

S tri emojija jasno je administrator stranice najavio da uskoro popularni Rahima potpisuje i tako Željezničar nakon jedne loše sezone kreće u novu eru i nada se boljim vremenima.

Rahimić je rođen u Živinicama, a možemo slobodno reći da je status legende stekao u moskovskom CSKA čije boje je branio u čak trinaest sezona.

Sasvim sigurno se radi o čovjeku koji ima mnogobrojne kontakte u svijetu fudbala, pa je za očekivati da to iskoristi sa pozicije sportskog direktora Željezničara.

Osim Rahimića, kao što smo već i pisali, u Željezničar stiže i Denis Ćorić, koji je sporazumno raskinuo ugovor s Posušjem, tako da više ne postoje prepreke za njegov dolazak na Grbavicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako neslužbeno saznajemo Plavi će glavni dio priprema za novu sezonu obaviti na Zlatiboru ili u Sloveniji.

Dodajmo i to da još uvijek nije poznato ko će sa Ćorićem činiti stručni štab Plavih s Grbavice, no izvjesno je da će Ćorić imati dozvolu da dovede barem jednog pomoćnika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.