Ekipa sa pripremama kreće 20. juna

Novo ime u Doboju: Sa Vidićem su pogodili, da li će sa Đokićem?

Haris Zilić, foto: Esmer Oštraković

Uskoro klubovi iz najjačeg ranga bh. fudbala kreću sa pripremama za novu sezonu, a uporedo se i rješava igračka križaljka, tako da nas očekuje i dosta zanimljivih transfera.

Novo ime u redovima Sloge Meridian iz Doboja je 25-godišnji Nemanja Đokić koji je došao iz Srbije iz ekipe Radnički Beograd gdje je bio i kapiten tima.

Đokić je ofanzivni vezni, pokriva i krilnu poziciju, a poznavajući skauting Sloge neće biti iznenađenje ako ovaj fudbaler bude jedan od otkrovljenja naredne sezone u WWin ligi.

Sloga je prošle sezone u fudbalsku orbitu lansirala sjajnog Dejana Vidića, pa bi i Đokić mogao da bude pun pogodak.

Pomenuti fudbaler je cijelu karijeru proveo u Srbiji igrajući za niželigaše.

Tako je pored pomentuog Radničkog još nosio dres Rakovice, Prova, Dinama iz Pančeva, Lokomotive i Sloge 33.

U proošloj sezoni u Prvoj ligi Srbije Đokić je odigrao 34 utakmice, postigao osam golova i dodao tri asistencije.

Prije Đokića, Sloga je angažovala i Dinu Hasanovića sjajnog veznjak koji doalzi iz redova mostarskog Veleža. U narednim danima se očekuje da Dobojlije predstave i dva nova golmana, a to su Filip Erić i Bojan Pavlović.

Sloga se prirpemama kreće 120. juna i sigurno je da će i u novoj sezoni WWinlige igrati ozbiljnu ulogu.

Obzirom da naredne sezone iz lige ispadaju četiri tima jer se liga skraćuje na deset klubova od sezone2025/2026, nema sumnje da će prvenstveni cilj Jagodića i Sloge biti opstanak u društvu najboljih, a svaki veći rezultat od toga bio bi ogroman bonus.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.