FOTO: Adem Ćatić (fkz.ba)

Potpisao ugovor

Bože Vukoja u Željezničaru!

Adnan Beganović

Za Željezničar će u narednoj sezoni nastupati Bože Vukoja. On dolazi iz Zvijezde 09, a njegov transfer je potvrdio klub.

Sada već bivši fufbaler Zvijezde 09, Bože Vukoja, od danas je i službeno novi igrač FK Željezničar.

SportSport.ba je prije nekoliko dana najvio Vukojin dolazak na Grbavicu, a danas su iz Žreljezničara potvrdili da su sa ovim veznjakom potpisali jednogodišnji ugovor uz mogućnost produženja saradnje za još jednu godinu.

Vukoja je u protekloj sezoni nastupao za Zvijezdu 09. U prvenstvu je odigrao 25 utakmica uz učinak od jednog pogotka i četiri asistencije.

Prije Zvijezde 09 Vukoja je branio boje Širokog Brijega za koji je odigrao 123 meča. Postigao je 16 pogodaka kojima je dodao i devet asistencija.

U dosadašnjoj karijeri osim za Široki Brijeg i Zvijezdu 0 nastupao je za GOŠK iz Gabele.

FK Željezničar danas predstavlja Ivana Đorića

Osim Vukoje, danas će službeno novi fudbaler Željezničara postati i Ivan Đorić.

On je uspješno prošao liječničke preglede, a u redove Željezničara dolazi iz Igmana iz Konjica. Za ekipu iz Konjica je Đorić u prošloj sezoni odigrao 30 prvenstvenih utakmica.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

U karijeri je još nastupao za Slogu iz Doboja, Radnik iz Bijeljine, zatim Voždovac, Napredak iz Kruševca, Ventspils...

Dodajmo i da će Plavi danas započeti sa pripremama za narednu sezonu, a da će nakon nekoliko uvodnih dana u Sarajevu, pripreme nastaviti na Zlatiboru.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.