Jovan Nikolić potpisao ugovor

U Konjic stiglo pojačanje iz Crne Gore

Adnan Beganović

Igman iz Konjica u novu sezonu ulazi jači za iskusnog 32-godišnjeg crnogorskog defanzivca Jovana Nikolića.

Iskusni 32-godišnji crnogorski odbrambeni fudbaler, Jovan Nikolić, pojačao je redove Igmana iz Konjica.

Igman iz Konjica, kojeg će u nadolazećoj sezoni s klupe predvoditi iskusni trenerski lisac Husref Musemić polako slaže igračku križaljku.

Nakon što su u svoje redove doveli Stefana Božića, Miloša Aćimovića, Elvedina Herića i Almira Bekića, iz Konjica su danas obavijestili javnost o novom pojačanju.

Naime, ugovor sa Igmanom je potpisao Jovan Nikolić, 32 godišnji fudbaler koji pokriva pozicije stopera i zadnjeg veznog.

Nikolić je u Igman stigao iz FK Voska Sport iz Sjeverne Makedonije. U prošloj sezoni je u elitnom rangu za pomenuti klub odigrao 31 utakmicu.

Inače, u karijeri je nastupao još za Sutjesku iz Nikšića, Budućnost iz Podgorice, Podgoricu, Dečić, OFK Titograd i Petrovac u Cnoj Gori.

Osim za pomenute crnogorske klubove branio je boje Rada i Hajduka iz Kule u Srbiji, te Akzhayika u Kazahstanu.

Nikolić je sa Sutjeskom iz Nikšića osvojio titulu prvaka Crne Gore, de dva Kupa, a još jedan Kup je osvojio nastupajući za Mladost.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Dolaskom Nikolića nije završen prelazni rok za Igman, a neslužbene informacije govore da će u narednim danima ekipa iz Konjica predstaviti još nekoliko novih igrača.

Na kraju dodajmo da je Husref Musemić prije par dana izvršio i prozivku, te da se u Konjicu radi "punom parom" a jedini cilj Igmana je izboriti ostanak u elitnom rangu bh. fudbala.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.