Igman predstavio novo pojačanje: Potpisao Miloš Aćimović

Prave respektabilnu ekipu

Igman predstavio novo pojačanje: Potpisao Miloš Aćimović · Zvanično

Adnan Beganović

Uprava Igmana ne miruje i prave ekipu koja će naredne sezone biti sasvim respektabilna u domaćem prvenstvu.

Ne žele u Igmanu strepiti za opstanak u narednoj sezoni kada se liga smanjuje, te prave jako kvalitetnu ekipu.

Danas je kao novo pojačanje ovog kluba predstavljen Miloš Aćimović.

Ovaj 26-godišnji krilni fudbaler nositi će grb Igmana na srcu do ljeta 2025. godine, a u Konjic dolazi iz Voska Sport (Prva liga Makedonije).

Aćimović sa agentom Mahdijem Tirićem

Aćimović je U17 i U21 selekciju proveo u reprezentaciji BiH dok je za Srbiju nastupao u U19 selekciji.

Tri puta je bio prvak BiH kao senior, dok je jedan trofej u BiH osvojio još u U19. Također, ima trofej Austrian Central Regionalliga-e.

Iskusni Almir Bekić ponovo u elitnom rangu bh. fudbala?

Almir Bekić bi se nakon godinu dana mogao vratiti na terene elitnog ranga bh. fudbala. Nezvanične informacije govore da bi mogao pojačati Igman iz Konjica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni lijevi bočni, Almir Bekić, mogao bi se vratiti u elitni rang bosanskohercegovačkog fudbala, nezvanično saznaje SportSport.ba.

Nekadašnji fudbaler tuzlasnke Slobode, Sarajeva i Zrinjskog, u proteklih pola godine je nastupao u Prvoj ligi Republike Srpske gdje je branio boje Rudar Prijedora.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi