Turski mediji javljaju

Ibričić na korak do Galatasaraya

Adnan Beganović

Transfer našeg reprezentativca Senijada Ibričića u Galatasaray, bar prema pisanju turskih medija, na korak je do realizacije.

Turski mediji javljaju da je Ibričić pred potpisom ugovora sa slavnim Galatasarayem, a navodi se da je menadžer našeg reprezentativca Anđelko Jurkić već nekoliko dana u Istanbulu, gdje pregovara sa Turcima.

Navodno bi Ibričić trebao sa Galatasarayem potpisati trogodišnji ugovor, a još uvijek je nepoznato koliko će Hajduk dobiti od eventualne prodaje najboljeg igrača.

U turskim medijima odšteta varira od 5.5 miliona do 7 miliona eura, no cijeli iznos ne ide Hajduku, nego se dijeli sa Ibričićem u omjeru 80:20 posto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.