Jerome Boateng za otočke medije

"Volio bih vidjeti Džeku u dresu Cityja"

Adnan Beganović

U posljednjih nekoliko dana otočki mediji sve više špekulišu sa dolaskom Edina Džeke u Manchester City, a odbrambeni igrač Građana, Jerome Boateng, izjavio je da bi volio vidjeti Dijamanta u dresu Cityja.

"Džeko je odličan napadač i naravno, volio bih ga vidjeti u dresu Manchester Cityja. Radi se o kvalitetnom igraču i dok sam nosio dres HSV-a igrao sam nekoliko puta protiv njega", rekao je za otočke medije Boateng, te dodao:

"Imao sam priliku nekoliko ga puta čuvati i to je za mene uvijek bio izazov. Džeko fenomenalno drži loptu i zna dobro koristiti svoje tijelo. On nije toliko brz, ali je odličan ispred gola i siguran sam da bi dobro sarađivao sa našim napadačima."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.