Englezi žele Anderlechtovog tinejdžera

Chelsea i Liverpool će se uključiti u borbu sa Manchester Unitedom za Dennisa Praeta, 16-godišnjeg veznjaka Anderlchta.

Praet u subotu slavi svoj 17. rođendan, jedan je od najtalentovanijih igrača u Belgiji i sigurno je da će na ljeto biti meta mnogih klubova.

Manchester United se duže vrijeme povezuje sa mladim veznjakom, a sada su interes pokazali Chelsea i Liverpool. Također i Inter prati Praeta.

Moguće je da se u borbu za Anderlechtovim tinejdžerom uključi i još jedan engleski klub. Naime, Praet je prošle godine bio na probi u Arsenalu, ali belgijski tim nije bio spreman prodati ga tada. No, veoma je moguće da Topnici obnove svoj interes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.