Splićani razočarali u Zagrebu

Prva liga Hrvatske, 3. kolo

Novi kiks splitskog Hajduka

Splitski Hajduk i u trećem kolu šampionata Hrvatske razočarao je svoje navijače. Splićani su deklasirani u Maksimiru rezultatom 0:3, ali ne od Dinama, nego od Zagreba!

Bili su najavljivali osvajanje Maksimira, ali očito da boloju od kompleksa ovog stadiona, pa su položili oružje i protiv slabašnog, ali napaljenog Zagreba. Senijad Ibričić nije briljirao protiv svog bivšeg kluba pa ga je trener Goran Vučević u drugom poluvremenu izveo iz igre, a Boris Pandža nije ni ulazio u igru. Sa druge strane, u dresu Zagreba svih 90 minuta odigrao je novopečeni reprezentativac Vedran Ivanković, a pri tom je zaradio žuti karton.

Goran Brašnić, golman zaprešićkog Intera, kojeg je u reprezentaciju BiH vratio Ćiro Blažević primio je dva pogotka od Rijeke, a susret je završen bez pobjednika (2:2). Za prvoligaša sa Kantride igrali su Davor Landeka i Alen Škoro, dok Tarika Cerića nije bilo u sastavu. Remijem i identičnim rezultatom završen je i meč između Zadra i Osijeka. Zanimljivu utakmicu odigrali su Varteks i Slaven Belupo, a gosti su osvojili sva tri boda (2:3). Domaća tri boda upisali su i fudbaleri Cibalije, koji su do trijumfa protiv Šibenika (2:0) došli u finišu meča.  

Poredak nakon tri kola: Dinamo 9 bodova, Slaven Belupo 7, Zagreb 6, Osijek 5, Cibalija, Kroacija Sesvete, Varteks, Hajduk po 4, Šibenik 3, Zadar, Inter i Rijeka po 1 bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.