Košarkaška reprezentacija BiH

Bajramović već razgovara sa kandidatima

Iako je do početka pripremema muške košarkaške reprezentacije ostalo još skoro dva mjeseca novi selector Mensur Bajramović već je stupio u kontakt sa nekoliko igrača na koje računa u predstojećim kvalifikacijama za "Eurobasket 2009" u Poljskoj.

Bajramović je iskoristio kratak boravak prezimenjaka u Sarajevu, koji veoma uspješno nastupa za Lietuvos Rytas, a uskoro će sjesti “na kafu” sa Mirzom Teletovićem.

Sa Mirzom ću se vidjeti u Beogradu, na utakmici četvrtfinala Eurolige u kojoj će Tau Ceramica gostovati Partizanu. Već 10. aprila namjeravam otići na Final-eight ULEB kupa u Torino gdje bih se trebao vidjeti sa Domercantom. Svakako da je bolja opcija sjesti sa igračima i dogovoriti se nego takve stvari obavljati telefonom. Tačno je da neću svakoga moći posjetiti, ali što više to bolje”, naglasio je Bajramović.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.