Suprotstavit će se Fergusonu na oproštaju Scholesa

Cantona se vraća na Old Trafford

Eric Cantona, legenda Manchester Uniteda, vratit će se na Old Trafford i suprotstavit će se svom nekadašnjem šefu Alexu Fergusonu.

Naime, riječ je o oproštajnoj utakmici Paula Scholesa u kojoj će se sastati Manchester United i New York Cosmos 5. augusta.

Cantona je direktor američkog kluba, ali u pomenutom susretu bit će trener i susprotstavit će se nekadašnjem šefu Alexu Fergusonu.

"To će biti veoma važna večer za mene i moju porodicu. Želim uživati u njoj i sačuvati uspomenu na svaki trenutak", rekao je Scholes, dodavši:

"Ovaj klub je poseban i ima najbolje navijače koji su me podržavali tokom cijele karijere. Nadam se daće uživati 5. augusta, posebno u dvoboju šefa i Erica".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.