Prva pripremna utakmica

Široki remizirao sa Šibenikom

Momčad Širokog Brijega je danas u Šibeniku protiv istoimene momčadi odigrala prvu prijateljsku utakmicu uoči nove sezone koja je završila bez pogodaka.

Nakon prvog ciklusa priprema koje su Širokobriježani odradili na Kupresu uslijedio je i prvi pripremni susret.

Široki Brijeg je danas saznao i svog protivnika u okviru prvog pretkola Europske lige, a zanimljivo je da će to ponovno biti Olimpija iz Ljubljane, baš kao i prošle sezone.

U utakmici protiv Šibenika Ćutuk je dao priliku više igrača, Široki je odigrao solidno u prvom dijelu, a u drugom puno bolje kad su domaćini vidno pali u igri.

Najnovije akvizicije u momčadi s Pecare, branič Mihael Pazman i napadač Marko Grgić nisu nastupili u ovoj utakmici.

Prije prvog europskog ispita Široki će odigrati još jednu utakmicu, na Pecari će u petak 24.lipnja gostovati RNK Split.


Šibenik- Široki Brijeg 0:0

ŠIBENIK- Stadion na Šubićevcu. Gledatelja 50.
Sudac: Ivo Krečak (Šibenik).

Šibenik: Slavica, Golub, Fuštar, Čanić, Farić, Krišto, Čulić, Georgievski, Bačelić- Grgić, Jurić, Brečević (još su igrali: Blažević, Kuzmanić, Blaić, Spahija, Kartelo, Husmani, Slugan, Španja, Vuković, Pešić, Jelić i G. Živković)

Široki Brijeg: Baćak, Diogo, Džidić, Bertoša, Šilić, Ivanković, Serdarušić, Zakarić, Mišić, Wagner, Roskam (još su igrali: Marić, Ćorić, Brekalo, Kožul, Kvesić, Marciano, Renato, Varea i Pinjuh).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.