Široki i Olimpija bez golova

Ćutuk i dalje vjeruje u dobar rezultat

Široki je remizirao sa Olimpijom na Pecari, 0:0, u prvom susretu prvog pretkola Evropske lige.

"Očekivali smo ovakvu utakmicu. Ovdje smo došli igrati nogomet, Široki je zaista težak protivnik, iskoristili su naše greške koje nam se i u prvenstvu događaju, ali imali smo sreće, očekujem sličnu utakmicu i u uzvratu. Široki je bio favorit do ove utakmice, a po meni su sada podjednake šanse. U uzvratu moramo odigrati maksimalno ozbiljno", kazao je trener Olimpije Dušan Kosič.

Trener Širokog Mario Ćutuk nije bio zadovoljan konačnim rezultatom.

"Moji igrači su dali sve od sebe i da smo zabili pogodak bio bih zadovoljan, ovako ne mogu biti zadovoljan u potpunosti. Protivnik nam nije napravio ni jednu šansu, osim one pred kraj, bili smo bolji, igračima nemam što zamjeriti. Agresivno i slično ćemo igrati i u uzvratu i vjerujem u dobar rezultat.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.