Hazard ne želi napustiti Lille

Eden Hazard, veznjak Lillea, istakao je da ima još dosta toga učiniti za svoj trenutni, te da neće napustiti redove aktuelnog francuskog prvaka u ovom prelaznom roku.

Brojni su klubovi koji su bili zainteresovani za usluge belgijskog veznjaka, a najviše je zagrizao PSG. No, ipak Hazard će nostiti dres Lillea i naredne sezone.

"Još uvijek sam igrač Lillea i u ovom trenutku ne razmišljam o transferu. Imam još dosta stvari učiniti u mom trenutnom klubu", rekao je Hazard, dodavši:

"Ja sam dio tima. Razgovarao sam sa menadžerom i znam zašto sam u Lilleu. Atmosfera je dobra, a okružen sam igračima koji igraju dobar nogomet".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.