Detalj sa jednog od prijašnjih izdanja turnira na Pecari

Memorijalni turnir humanitarnog karaktera

Split, Cibalia i Široki na Pecari

Tradicionalni memorijalni turnir Gojko Šušak ovog vikenda će se odigrat u Širokom Brijegu, a nastupat će Široki, Cibalia i Split.

Turnir će se odigrati u 3 dana, otvorit će ga Široki i Split, drugi dan će igrati Split i Cibalia, a treći dan Široki i Cibalia.

„Imamo dosta problema sa ozljedama i u ovom tjednu do turnira ćemo podizati tjelesnu spremu. Imamo obavezu da se skupimo i da pokušamo biti najbolji za pokojnog ministra i ovog malog dečka kojemu želimo sve najbolje. Iskoristit ćemo priliku i pokušati provjeriti i neke mladiće iz omladinske škole, da vidimo kako se snalaze u prvoj momčadi i seniorskom nogometu.“, rekao je na jučerašnjoj press konferenciji trener Širokog Branko Karačić.

Raspored turnira:
Petak, 2.rujna 2011.: NK Široki Brijeg – RNK Split (Stadion Pecara)
Subota, 3.rujna 2011.: RNK Split – HNK Cibalia (Kamp Musa-Karačić)
Nedjelja, 4.rujna 2011.: NK Široki Brijeg – HNK Cibalia (Stadion Pecara)

Sve utakmice su na rasporedu od 17:30 sati.


Prihod od ulaznica za pomoć malom Lucijanu Matošinu

Ovogodišnje izdanje turnira ima još jednu posebnu notu, bit će humanitarnog karaktera, a cijeli prihod od ulaznica ide za pomoć malom Lucijanu Matošinu iz Mostara koji se trenutačno nalazi na liječenju u KBC-u Rebro u Zagrebu, a čije bi se liječenje trebalo nastaviti u Austriji.

Lucijano Matošin rođen je 13. prosinca 2008. u Mostaru s nizom teških dijagnoza. Dječak je slijep, nepokretan, hrani se na sondu, ima epilepsiju i teški oblik dijabetesa. Liječenje u Austriji i nabava invalidskih kolica uvelike bi olakšali život malom Lucijanu.

Svi oni koji žele pružiti novčanu potporu za potrebe liječenja malog Lucijana mogu to učiniti i uplatom na bankovni račun: LUCIJANO MATOŠIN, Raiffeisen BANK d.d., žiroračun Banke 1610200000000098, broj KM računa – 09200567333, broj deviznog računa –19200407291, SWIFT CODE – RZBABA2S, IBAN CODE – BA391612200011729335.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.