Prijateljski susret na Pecari

Budućnost bolja od Širokog

Široki TT Kabeli nastavili su sa pripremnim utakmicama nakon osvojenog turnira prošlog vikenda koji se igrao na Pecari.

Podsjećamo, Široki je u konkurenciji Cedevite, Cibone i Jolly Šibenik osvojio ovaj turnir svladavši Cibonu u finalu.

Večeras su izabranici Ivana Velića odigrali nešto lošije i izgubili protiv ekipe Budućnosti rezultatom 64:76.

Budućnost je od samog starta preuzela vodstvo i nije ga ispuštala do kraja utakmice. Široki je najbliže bio kod rezultata 29:32, ali gosti iz Podgorice tada rade seriju 0:13 i odlaze na +16, razliku koju su držali do pred kraj kada Široki uspijeva samo malo ublažiti poraz 64:76.

Najbolji u redovima domaće ekipe bio je Ramljak koji je postigao 18 koševa, a po 10 su ubacili Planinić, Vladović i Pilepić.

Sutra je na rasporedu ponovno susret između ove dvije ekipe koji će početi u 18 sati u GSD Pecara.


Široki TT Kabeli - Budućnost 64:76
(16:25, 13:20, 15:15, 20:16)

ŠIROKI BRIJEG GSD na Pecara. Gledatelja 100. Suci: Miličević i Marić (Čitluk) i Lovrić (Široki Brijeg).

ŠIROKI TT KABELI: Vladović 10, Planinić 10, Pilepić 10, Naletilić 2, Bilinovac, Ramljak 18, Peršić 3, Topalović, Butorac 4, Novak, Šakić 7, Barać. Trener: Ivan Velić
BUDUĆNOST: M. popović 12, Božović 8, Đukanović 7, Radović, Vitkovac 8, Dubljević 16, A. Popović 9, Ivanović 5, D. Milošević, Mugoša, N. Milošević 4. Trener: Igor Jovović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.