Težak poraz Širokog Brijega na kraju

M. Maksimović

Iako su se u taboru Širokog Brijega potajalno nadali da će fudbaleri Bešiktaša uči opušteno u večerašnju utakmicu, to se nije dogodilo, pa je naš predstavnik pretrpjeo težak poraz. Da će Široki doživjeti težak poraz moglo se naslutiti ranim golom Bešiktaša već u 14. minuti, gol za 1:0 je postigao Ungur Inecam.

Do kraja prvog dijela mreže se nisu tresle, međutim nastavak nije ponudio ništa dobro. Već nakon četiri minute Serkan Ozkan podiže na noge domaće navijače. Već u 58. minuti bešiktaš je vodio 3:0, ovaj put je Vasilja savladao Bobo.Tačku na i ovosezonskog nastupa Širokog Brijega u Evropi stavio je Rodrigo četiri minute prije kraja.


Bešiktaš - Široki Brijeg 1:0 (Inecam 14')


Bešiktaš - Široki Brijeg 2:0 (Ozkan 49')


Bešiktaš - Široki Brijeg 3:0 (Bobo 58')


Bešiktaš - Široki Brijeg 4:0 (Rodrigo 86')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.