Rooney: Želimo titulu Evropske lige

Manchester United je ove sezone priredio veliko razočaranje u Ligi prvaka, tako da će u narednom dijelu sezone nastupati u Evropskoj ligi, a Wayne Rooney ističe da Crveni đavoli žele titulu u tom takmičenju.

Rooney kaže da United želi izvući najviše iz ove sezone, a to je odbrana titule engleske Permier lige i osvajanje Evropske lige.

"Sramota je što smo ispali iz Lige prvaka. To je ono što svi želimo igrati. Nažalost, ispali smo. Sada pažnju okrećemo ka Premier ligi i Evropskoj ligi. Siguran sam da menadžer želi osvojiti Evropsku ligu", rekao je Rooney.

"Svako takmičenje u kojem igramo želimo osvojiti. Postoje neki dobri timovi u Evropskoj ligi, ali moramo vjerovati u sebe, nastaviti raditi i nadati se da možemo osvojiti", dodao je engleski napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.