Juventus zainteresovan za Džeku i Kolarova

Kako prenose inostrani mediji, italijanski Juventus želi dovesti u svoje redove Edina Džeku i Aleksandra Kolarova.

Prema izvješću iz Italije Juventus je spreman ponuditi 36 miliona funti za Cityjev dvojac. Transfer bi mogao biti realizovan na kraju sezone, a torinska momčad bi za Džeku morala isplatiti 22 miliona funti, te 14 miliona za Kolarova.

Kolarovov agent, Sergio Benti, navodno je već u pregovorima sa čelnicima Stare dame. U svakom slučaju bilo bi veliko iznenađenje da Roberto Mancini odustane od dva veoma važna prvotimca.

Međutim, dvostruka prodaja bi mogla pomoći Građanima u skladu sa UEFA-inim financijskim pravilima. Tada bi lideri Premiershipa mogli obezbijediti sredstva za kupnju Napolijevog Edisona Cavanija, koji se sve češće u medijima povezuje sa Cityjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.