Scholes vjeruje u titulu

Vezni igrač Manchester Uniteda, Paul Scholes, vjeruje da njegova ekipa može izdržati do kraja sezone u jakom ritmu i prestići gradskog rivala na ligaškoj tabeli.

Igrači Uniteda su nakon jučerašnje pobjede nad Arsenalom ostali u utrci za šampionsku titulu, a poslije poraza Tottenhama od Cityja čini se kako će ekipe iz Manchestera međusobno odlučivati o prvaku.

"Očigledno je da Cityju trenutno ide jako dobro, ali mi smo samo tri boda iza njih i do kraja sezone može biti mnogo preokreta. Moramo nastaviti nizati dobre rezultate i gledati samo na sebe", rekao je Scholes.

Crveni vragovi će nakratko pozornost skrenuti na FA kup, gdje ih sljedećeg vikenda očekuje utakmica protiv Liverpoola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.