Fergusun želi Brazilca

Manchester United poslao ponudu za Damiaa

Manchester United poslao je i zvaničnu ponudu u visini od 28 miliona eura za napadača brazilskg Internacionala Leandro Damiaa.

Inostrani mediji javljaju da je Sir Alex Ferguson i definitivno odlučio da pojača svoju ekipu sa mladim brazilskim napadačem, te je poslao ponudu u visini od 28 miliona eura u želji da ga dovede na Old Trafford.

 

Damiao je također na radaru engleskog Tottenhama, a Brazilac je izrazio želju da od naredne sezone igra u engleskoj Premier ligi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Istovremeno, agent bugarskog napadača Dmitra Berbatova izjavio je sinoć kako će ovaj napadač na kraju sezone napustiti Manchester United.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.