Golman Građana o saigraču

Hart: City je sretan što ima Teveza

Mladi engleski golman, član Manchester Citya Joe Hart u svojoj najnovijoj izjavi bio je pun riječi hvale za donedavno nepoželjnog argentinca, Carlosa Teveza.

Kao što je već svima dobro poznato, Tevez je dugo bio pod suspenzijom zbog nepoštivanja kluba i sukoba sa Mancinijem. Tokom odsustva, Tevez je jedno vrijeme boravio u Argentini, a svima su poznate i glasine da je omaleni napadač izrekao i neke uvrede na račun Građana. Međutim, nekim čudom talijanski trener mu je to oprostio i opet ga priključio sastavu.

 

"Balotellijeva suspenzija nas neće puno unazaditi sada kada imamo Teveza. On je sjajan igrač i uvijek daje sve od sebe, a što je još važnije, pokreće čitavu ekipu", Kazao je Hart i dodao:

 

"Ne odustajemo od potjere za Unitedom. Ja još uvijek vjerujem da možemo do titule. Trener nije bio baš sretan zbog loših rezultata i utakmicu protiv West Bromwich Albiona smo jednostavno morali dobiti".

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

City će danas snage odmjeriti sa ekipom Norwicha, koja ove sezone igra solidno i nalazi se u sredini tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.