Veznjak Građana uvjeren

Nasri: Hazard će odabrati City

Veznjak Manchester Cityja, Samir Nasri vjeruje da će Eden Hazard u ovom prelaznom roku odabrati Manchester City a ne gradske rivale, Manchester United.

Ova dva kluba se već neko vrijeme povezuju sa mladim Belgijancem, a i sam Hazard je kazao kako će iduće sezone igrati u Manchesteru, ali nije otkrio za koji klub.

"Vjerujem da će Hazard doći u City. Ovdje je već jedan Belgijanac, Vincent Kompany, tako da bi mu bilo lakše da se prilagodi", rekao je Nasri.

"On je mlad, talentovan igrač a u Manchester Unitedu je dosta igrača na njegovoj poziciji i konkurencija je zaista jaka. I ja sam bio u istoj poziciji kao i on prošle godine i ne kajem se što sam odabrao City", rekao je Nasri za kraj.

Hazard bi odluku o svojoj budućnosti trebao donijeti sljedećeg ponedjeljka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.