Ferguson dovodi pojačanja?

Manchester United želi Newcastleov dvojac

Ekipa Manchester Uniteda navodno želi u svoje redove ovog ljeta dovesti dvojac Newcastle Uniteda,  Dembu Ba te Cheicka Tiotea.

Trener Svraka, Alan Pardew se navodno muči da u timu zadrži svoje najbolje igrače, a to bi moglo obradovati Sir Alex Fergusona koji traži pojačanja za narednu sezonu u kojoj će zasigurno željeti da vrati trofej prvaka Engleske na Old Trafford.

 

Ferguson je izgleda spreman da pošalje ponude za ovu dvojicu igrača čije cijene i nisu toliko visoke.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Podsjetimo, Crveni đavoli su se već pojačali sa dvojicom mladih igrača, a radi se o Nicku Powellu koji je došao iz Crewe Alexandre te o Shinji Kagawi koji je stigao iz Borussije Dortmund.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.