Zadar bolji od GOŠK-a za treće mjesto

Široki poražen u finalu od Splita nakon jedanaesteraca

Jučer su odigrane posljednje dvije utakmice na Memorijalu Gojka Šuška. U utakmici za treće mjesto Zadar je svladao GOŠK 2:1, dok je Široki poražen nakon penala od Splita (2:2) 9:8.

Na kampu Musa-Karačić u utakmici za treće mjesto slavio je Zadar rezultatom 2:1 (1:0) pogocima Ivančića u 38.minuti i Šimurine u 72.minuti dok je jedini pogodak za GOŠK u 79.minuti postigao dojučerašnji junior Širokog Matej Karačić koji je na posudbi u Gabeli.

U finalnoj utakmici na Pecari pred oko petstotinjak gledatelja gledali smo zanimljiv susret sa dosta pogodaka. Split je poveo već u 11.minuti golom Ercega ali je odlični Dino Ćorić, koji je proglašen igračem turnira, izjednačio u 23.minuti i u 35.minuti asistirao za Bloudeka i vodstvo Širokog 2:1.

Međutim, vodstvo i radost Širokobriježana trajala je tek dvije minute jer je Vitaić u 37.minuti izjednačio na 2:2 s čime se otišlo na odmor.

U nastavku oba trenera vrše dosta izmjena, rezultat se do kraja nije mijenjao pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca u kojem su sretniji i spretniji bili Splićani. Obje ekipe su bile uspješne u izvođenju penala, a onda je pri rezultatu 9:8 za Split, golman gostiju Vuković obranio jedanaesterac Mariju Ljubiću.

Poredak turnira: 1. RNK Split, 2. NK Široki Brijeg, 3. NK Zadar, 4. NK GOŠK
Najbolji igrač: Dino Ćorić (Široki)
Najbolji strijelac: Sandro Bloudek (Široki)
Najbolji vratar: Danijel Zagorac (Split)
Fair play: GOŠK

ŠIROKI BRIJEG – Stadion Pecara. Gledatelja 800. Sudac: Paradžik (Ljubuški).

STRIJELCI: 0-1 Erceg(11), 1-1 Ćorić (23), 2-1 S. Bloudek (35), 2-2 Vitaić (37).

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Jurčević, Bertoša, D. Džidić, Ješe, Ćorić, Wagner, S. Bloudek, Roskam, Serdarušić, Zlomislić (Marić, Ljubić, Ivanković, I. Džidić, Bajano, Šilić, Kožul). Trener: M. Bloudek.
SPLIT: Vuković, Vidić, Glumac, Vitaić, Baraban, Erceg, Radotić, Pehar, Galović, Bagarić, Hrgović(Obilinović, Marčić, Golubar, Tešija).Trener: Bašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.